петък, 4 септември 2015 г.

Вили Лъки – Цигов чарк

Не съм на ти с английския, въпреки че продължавам борбата с усвояването му, но значението някои основни и често употребявани думи знам. Та за името на днешните вили, които ще ви представя, имам представа какво означава – късметлия. Е, как да не си късметлия, когато си на приятна почивка в Цигов чарк, при това в абсолютния център на курортната местност, където се и намират построените съвсем наскоро луксозни вили „Лъки”, което ще рече, че си в абсолютна близост и до всички удобства и развлечения, които предлага комплексът.

И всичко това, съчетано с прекрасния изглед на всяка една от вилите към необятната водна шир на язовир Батак, предразполагаща и към съзерцание, и към философски размисли или просто към отпускане от напрегнатото ни градско всекидневие. Всяка една от вилите разполага с удобства и домакинска техника от най-ново поколение – хладилник, печка с керамичен плот, вградена фурна, кафе машина за еспресо и всичко, което би ви било необходимо за един удобен и необременен с битови проблеми престой. 

Холните помещения на вилите пък ще ви въведат в един свят на истински комфорт и лукс – модерна мека мебел, огромен плазмен телевизор с богат избор на програми от цифрова телевизия, а в хладните вечери, за да се постоплите или просто за да си създадете душевен комфорт и уют, може да запалите камината и на чаша вино да се отдадете на задушевни разговори с близки хора. Това е днешното ми предложение, от което, надявам се, ще се възползвате Следващия път продължавам с представянето на други възможности за почивка – какви са те, и аз още не знам, но едно е сигурно – мястото на срещата няма да се промени. До скоро от Цигов чарк.

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Поли Карастоянова